Stage dag 63, 64 en 65
Blijf op de hoogte en volg Rick
07 November 2012 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai
Gelukkig de afgelopen dagen wel vooruitgang geboekt met de vele emails en telefoon contacten! De order voor mijn opdracht is eindelijk definitief gemaakt naar de leverancier en wat andere orders van collega's zijn ook weer een stap dichterbij levering. Blijven spammen naar de verschillende afdelingen om de items zo snel mogelijk te kunnen ontvangen. Zo leuk als je mensen belt en ze gelijk aan de slag gaan zodra je je naam zegt. Na 10 emails en meerdere telefonische contacten worden ze wel zenuwachtig van je, maar alles voor het resultaat telt!
10 November 2012 - 17:46
Liesbeth:
Hoi Rick,
Weet niet of dat een Herbergs of van Berkel trekje is...maar als jij ergens voor gaat geef je nog niet op hè? Lekke drammen en doorduwen de aanhouder wint altijd!!! Ik vind het een goede eigenschap hoor, zolang je het netjes en eerlijk doet mag je alles zeggen en krijg je op een gegeven moment de dingen voor elkaar zoals jij ze wilt.
Ben wel benieuwd naar die mooie foto's waar je het laatst over hebt gehad, zonsondergang??
Groetjes weer vanaf de Langendijk