Stage dag 24
Blijf op de hoogte en volg Rick
12 September 2012 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai
Als laatste nog een format gemaakt om de sleutels te voorzien van een duidelijk label inclusief nummer. Toen was het al weer bijna zes uur, dus tijd om naar huis te gaan! Snel afgesloten om de bus nog net te halen. Morgen de labels afmaken en de sleutelkasten inrichten om deze opdracht af te ronden.
Morgen ook naar de Grandstand om de opslag in te gaan richten. Kortom het wordt een drukke dag zo net voor het weekend! Gelukkig is het super leuk om te doen en kom ik waarschijnlijk tijd tekort, omdat de dagen hier voorbij vliegen!
12 September 2012 - 21:35
Liesbeth Smarius:
Ho Rick,
Het gaat wel supersnel allemaal zeg. Zo te lezen heb je het prima naar je zin en ook de werkzaamheden gaan je prima af. Het is ook heel afwisselend waar je allemaal mee bezig bent en dat is wel hetgeen wat bij je past, als het te eenzijdig is dan boeit het je niet meer. Hoorde dat Pa en Ma voornemens zijn je te komen bezoeken. Ik word wel jaloers, als ik alleen nog maar jou foto's bekijk is het al geweldig daar!
Groetjes van de Langendijk...