Stage dag 17 - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van Rick Herbergs - WaarBenJij.nu Stage dag 17 - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van Rick Herbergs - WaarBenJij.nu

Stage dag 17

Blijf op de hoogte en volg Rick

02 September 2012 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai

Ow wat is het toch vroeg als je wekker gaat om 06:00 en je pas om 02:00 in je bed gekropen bent! Na een iets te gezellig avondje met het Sports & Leisure team toch maar weer eruit om een verfrissende douche te nemen en de dag te beginnen.

Na al een paar dagen wat last van mijn keel te hebben begin ik nu toch echt een beetje verkouden te worden. Elke keer in de airco op 23 graden en uit de airco 42 graden is niet bepaald goed voor je gezondheid. Je lichaam moet ook daar echt aan wennen en het befaamde airco koutje is een feit. Met een pak strepsils en genoeg thee met citroen overleef ik de dag wel.

Op het werk is het gelukkig niet te rustig vandaag. Een prima mix van bijkomen van de avond ervoor en werken om wakker te blijven. Na wat koppen koffie begin ik dan toch echt tot leven te komen en kan de dag wat mij betreft alsnog beginnen. Weer wat aanvragen van collegas gekregen voor nieuwe producten. Weer lekker aan het emailen geweest met mogelijke leveranciers en afwachten of je reactie krijgt. Gelukkig zijn ze erg gewillig om Meydan te voorzien van hun producten, dus meestal reageren de CEO's van de bedrijven zelf. Altijd leuk om een netwerk van CEO's op te bouwen. Je weet nooit waar het goed voor kan zijn!

• 03 September 2012 - 17:18

Liesbeth Smarius:

Hoi Sportman!!

Heb nooit geweten dat je zo sportief bent..maar het ligt er maar aan wat natuurlijk he.
    Niet het gewone fitness trainen of voetballen maar wat meer spectaculair avontuur trekt jou meer denk ik.

Als je op tijd een beetje naar je eigen lichaam luistert en af en toe op tijd naar bed gaat dan ga jij het wel redden neem ik aan.

Het klint allemaal heel erg gezellig en ook zo'n man met een glimlach op zijn gezicht en toch lekker blaffen om duidelijk te maken wat hij wil lijkt me heerlijk om mee te werken.

groetjes van de Langendijk 67