Stage dag 8 en 9
Blijf op de hoogte en volg Rick
21 Augustus 2012 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai
Dag negen was er weer een zoals ze horen te zijn! Druk, veel te doen dus snel voorbij. Echt de tijd hier gaat wel zo snel. Voordat ik het weet is het lunchtijd en dan ga je weer aan het werk tot je op de klok kijkt en merkt dat het 19:00 is! Het werk is ontzettend leuk en ik heb ook echt het gevoel dat het gewaardeerd wat ik doe. Ook collega's komen steeds vaker bij mij, niet aleen voor zaken maar ook voor een gezellig praatje. Daarnaast krijg ik van steeds meer leveranciers te horen dat ze erg waarderen wat ik voor ze doe en heb ook het gevoel dat ze zich extra voor mij inzetten. Er zijn nogal wat problemen als het gaat om uitleveren van producten, maar zodra ik mijn uiterste best doe om de leveranciers te helpen krijg ik al snel groen licht van ze. Ik heb het zo naar mijn zin en veel te doen, en wordt van alle kanten positief benaderd dat er gewoon geen tijd is om de tijd te weg te kijken!
Na het werk ik er zo veel te beleven hier, maar het liefste loop ik na werk gewoon een stuk over de boulevard waar de Meydan Beach Club aan gelegen is. Het is nu nog wat aan de warme kant om lekker ontspannen te lopen over de boulevard, maar in een week of 6 wordt het al beter qua temperatuur. De shopping malls zijn nu nog de beste uitkomst omdat die allemaal airco hebben. Samen met Andrei van werk lekker door de om de hoek gelegen IBN Battuta Mall gewandeld om een nog een kop koffie te pakken bij de een van vele Starbucks Coffee Company's die in Dubai zeer goed vertegenwoordigd zijn. Heb er in de buurt van de Jumeirah Beach Road waar de Beach Club gelegen is ook al twee gevonden. Dubai heeft er maar liefst 62 stuks van! Komt Nederland aan met slechts 23 stuks. Het is als je hier rondloopt net de VS maar hier is "Living the Emirati dream nog wel mogelijk!
25 Augustus 2012 - 08:43
Corina:
Heej zoon van ons,
Geweldig dat je het zo naar je zin hebt, als inderdaad de tijd vliegt met je werk dat zit dat wel goed.
Fijn dat je werk ook gewaardeerd wordt en ik ben heel benieuwd wat straks,als Michiel terug is van
zijn vakantie , hiervan vindt.
Ze weten nu in ieder geval wie Rick Herbergs is en dat ze daar ook wat mee kunnen als het nodig is.
Toppie, nu nog volhouden.
Als jij het naar je zin hebt dan hebben wij het ook.
Tot skypes
dikke kussss smam en spap